Un funcionari alemany confessa que "no va fer res" durant catorze anys


Barcelona.- 

Un funcionari alemany, de 65 anys, ha admès que no va fer absolutament res "durant 14 anys" al correu electrònic de comiat que va enviar al seu mig centenar de companys de treball després de saber que havia estat acomiadat com a conseqüència de les retallades.

Segons informa aquest divendres The Telegraph, en el suculent correu que va enviar als seus companys funcionaris, i que es va filtrar al diari alemany Westfalen-Post, explicava que havia guanyat 745.000 euros per no fer la seva feina. "Des de 1998, era present, però en realitat no hi era. Per a tant estic ben preparat per a la jubilació".

The Telegraph afirma que el fet que un funcionari alemany admeti que va estar cobrant el seu sou durant 14 anys sense fer res hauria de ser vergonyós per a Alemanya. Sobretot, tenint en compte que el país teutó està instant a altres, com Grècia i Espanya, a dur a terme retallades en el sector públic.

El funcionari alemany, que havia treballat a Menden (nord d'Alemanya) en una oficina municipal com a inspector de l'Estat ha acusat les autoritats de crear estructures ineficients. També els acusa de contractar a diverses persones per fer la mateixa feina i de comprar ordinadors i programari inutilitzables.

Malgrat l'enrenou que ha aixecat la notícia, el funcionari en qüestió no ha volgut fer declaracions ja que, segons diu, "el correu electrònic no estava destinat a fer-se públic".

Per la seva banda, l'alcalde de Menden, ha dit que ha sentit "ràbia" en veure el correu electrònic, ja que l'empleat mai s'havia queixat per no tenir suficients coses a fer durant els seus 38 anys de treball. També ha volgut deixar clar que no hi haurà sancions contra l'ex funcionari.

Font: La Vanguardia

13-04-2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image