Proposen acomiadar una mestra d'Andorra pel nivell massa alt dels seus alumnes


Escaldes-Engordany (Andorra).- 

Un inspector del ministeri d'Educació ha aconsellat l'acomiadament d'una mestra d'Andorra perquè els seus alumnes tenen un nivell massa alt pel que correspon a la seva edat. Els pares i mares del centre s'han mobilitzat per evitar que la mestra perdi la feina.

La docent treballa amb un grup d'alumnes de 4 anys de l'escola espanyola d'Escaldes-Engordany. L'inspector n'ha proposat l'acomiadament en comprovar que els petits, amb només 4 anys, saben llegir, comencen a escriure i també ja són capaços de sumar i restar.

L'acomiadament estaria avalat per la direcció del centre. Els pares i mares i el col·lectiu de professors de l'escola s'han mobilitzat perquè la mestra no perdi la feina. Ho han anat a reclamar a la Conselleria d'Educació de l'ambaixada espanyola, que s'ha compromès a garantir el control per evitar una injustícia. Els pares consideren que els arguments que s'esgrimeixen per acomiadar la docent no tenen cap sentit.

Font: 324.cat

30-04-2012


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: aquest inspector hauria d ´estar summament content i satisfet del nivell educatiu alcanzat per aquests alumne degut a la bon alabor realitzada per aquesta mestra i ella no hauria d ´esser acomiadada de cap manera sinoa l ´inreves és l ´inspector que l ´han de substïtuïr per un mes competent
maybe 2012, 10/05/2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image