Una dona gran irromp armada en un banc brasiler per exigir el reintegrament de 25 dòlars


Sao Paulo (Brasil).- 

Una professora jubilada, de 73 anys, ha entrat armada en una agència bancària a la ciutat brasilera de Sao José de Rio Preto, a 450 quilòmetres de Sao Paulo, per exigir els 50 reals (uns 25 dòlars) que no va rebre en un reintegrament realitzat el dia anterior, segons han informat mitjans locals.

La dona, identificada com Janet Benfatti, ha entrat amb un revòlver carregat a una agència del banc Itaú d'aquesta ciutat buscant a la caixera que la va atendre el dimarts i com l'empleada no treballava avui ha decidit llavors amenaçar amb l'arma al gerent de l'entitat bancària, d'acord amb les informacions de l'Agència Estat.

"Vaig notar que em faltaven els diners quan vaig arribar a casa, a la tarda, i avui com que m'han dit que la caixera no treballava, he ensenyat l'arma al gerent i li he dit que volia els diners que mancaven", d'un reintegrament inicial de 500 reals (uns 250 dòlars), ha explicat la dona als periodistes.

El gerent ha pagat la quantitat exigida per l'anciana i alertat la Policia, que minuts després ha localitzat a la dona per la matrícula del cotxe que conduïa.

La dona, professora de filosofia i lletres, ha estat detinguda i alliberada hores després després de pagar una fiança de 630 reals (uns 315 dòlars), quantitat superior en més de 13 vegades a la que ella reclamava durant l'acció armada.

Font: EFE

02-08-2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image