Li roben el penis mentre dormia


Pequín.- 

Un home de 41 anys es va despertar sobresaltat, ensangonat i sense el seu penis. Fei Lin, resident en un poblat xinès de la província de Zhejiang, va explicar a la policia que els agressors li van posar alguna cosa sobre el cap i amb molta rapidesa van tallar el seu membre sense que sentís res.

L'home estava dormit quan van arribar diverses persones que no va poder veure. "Van posar alguna cosa sobre el meu cap, van baixar els meus calçotets i van sortir corrent".

Jo estava tan sorprès que no vaig notar res. Llavors vaig veure que estava sagnant i que el meu penis no hi era", va dir Fei Lin als policies, segons ha publicat 'The Huffington Post'.

Fei Lin té fama de Don Joan en el seu poblat i la policia sospita que alguns homes enganyats s'han organitzat per castigar-lo, per robar-los les dones.

Lin, però, ha negat qualsevol infidelitat de la seva part.

El personal sanitari que el va auxiliar i la policia van buscar el penis tallat de Lin, però no el van trobar.

L'home es recupera a l'hospital, mentre la policia investiga els homes relacionats amb les dones del lloc amb les que Lin va mantenir relacions.

Font: Telecinco

26-07-2012


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: Quin fàstic, i pobre senyor, que li tornin el seu penis, no ? perquè volen un penis, es que no en tenen, o que ?
Jessika, 27/09/2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image