La Moncloa anuncia la 'mort' de Mariano Rajoy


Madrid.- 

El departament de comunicació de la Moncloa ha donat avui per mort a Mariano Rajoy. L’error s’ha produït quan han enviat una nota als mitjans de comunicació amb el condol del president del govern espanyol per la defunció del filòsof, Eugenio Trías Sagnier, però erròniament han encapçalat el correu amb la següent frase literal: “Condol de Rajoy per la defunció de Rajoy”.

L’error ha estat detectat i corregit de forma immediata i aleshores el comunicat, mostrant el suport de l’executiu a la família del difunt i a la comunitat universitària, ha estat enviat novament al rector de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Joan Moreso, de la qual n’era catedràtic emèrit el filòsof.

El text recorda que "Eugenio Trías va ser un intel·lectual que va actuar sempre amb llibertat d'esperit i independència i, que a través d'una obra abundant i profundament elaborada, va buscar resoldre algunes de les cruïlles de la cultura moderna amb la seva proposta de 'filosofia del límit' i l'imperatiu ètic d'assumir la condició fronterera i la crida a la moderació ". "Descansi en pau", conclou el telegrama.

Font: El Singular Digital

Maria Coll, 

11-02-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image