Arriba el primer matalàs anticrisi amb caixa forta incorporada


.- "Els teus diners, molt a prop teu" és l'eslògan de la nova campanya de la marca de productes de descans DESS. L'empresa, de Salamanca, presenta el primer matalàs amb caixa forta incorporada, una solució per mantenir els diners lluny dels bancs i sota control.

La crisi i la desconfiança dels espanyols amb els bancs i la seguretat dels seus diners van ser la principal inspiració de Francisco Santos, propietari de l'empresa, a l'hora de crear el producte. Va decidir transformar el famós mite de guardar els diners sota el llit en un fet real. "Ja deien els nostres avis que era la forma més segura d'estalviar", explica Santos. Però aquesta vegada no seria a sota sinó dins del mateix matalàs.

PARÒDIA D'ANUNCIS CLÀSSICS

La campanya va ser ideada per l'agència de publicitat VCCP Spain. En ella, es promociona el producte com una entitat financera fictícia, 'Caja de Ahorros Mi Colchón', amb el mateix propietari de DESS com a president. Diferents vídeos presenten tots els avantatges del nou matalàs, fent paròdia dels clàssics anuncis dels bancs. La publicitat fa una crida directament als ciutadans a fer-se clients, defensant que són una entitat que "ni fa fallida ni es fusiona ni balla a mercè dels mercats".

A més, la companyia assegura una alta qualitat i comoditat del producte, que conté un nucli HR d'alta densitat, un farciment de viscolàstica de soja i una tapisseria amb teixit de fil de plata, entre altres coses. Els matalassos DESS han començat a distribuir-se a Espanya, tant en botigues especialitzades com a través de la seva pàgina web. Una garantia, diuen, de descans i seguretat, perquè finalment "puguis dormir tranquil".

Font: El Periódico

Mercè Soler, 

13-03-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image