La pistola làser de 'Star Trek' es ven en una subhasta per més de 177.000 euros


Los Angeles (Estats Units).- 

Gairebé mig segle després d'haver disparat per primera vegada, la sofisticada pistola làser que lluïa el galàctic capità Kirk a 'Star Trek' segueix posant fermes totes les estrelles de Hollywood. La sofisticada arma, que va aparèixer per primer cop en el segon episodi de la mítica producció (1966), va ser la gran protagonista de Hollywood Legends -una macrosubhasta de productes d'attrezzo de conegudes produccions-, ja que es va vendre per 177.752 euros (més del triple del seu preu de sortida).

La pistola làser que lluïa el protagonista de 'Star Trek' (William Shatner), que es va vendre dissabte passat a la casa de subhastes Julien, a Los Angeles, va ser el principal reclam, però no l'únic producte que va aconseguir una bona sortida. També van destacar l''alien survey buggy' que va anar a bord de la 'Nostromo' a la pel·lícula 'Alien', venuda per uns 8.000 euros, i un uniforme de la pel·lícula 'Stargate', que es va vendre per 12.000 euros.

Una capa que Claudette Colbert portava a la pel·lícula 'Cleopatra' es va vendre per 4.300 euros, un barret de Munchkins que va aparèixer a 'El màgic d'Oz' va recaptar 11.000 euros, i el vestit que Christopher Reeve va lluir a 'Superman IV' va superar els 19.000 euros.

Marilyn Monroe segueix tenint un gran ganxo entre els mitòmans. Així, a la subhasta, una de les seves camises de dormir va recaptar 11.500 euros; uns sostenidors es va vendre per 21.500 euros, i una sèrie de vestits, per més de 19.000 euros.

Font: El Periódico

08-04-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image