Un urbà de Barcelona que va falsificar multes com a venjança contra la grua s'enfronta a 5 anys de presó


Barcelona.- 

El fiscal ha demanat aquest dilluns cinc anys de presó per a un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona que va posar quatre multes a grues municipals, a les quals acusava falsament de saltar-se un semàfor en vermell, com a venjança perquè s'havien emportat en dues ocasions el seu cotxe mal aparcat.

A la secció cinquena de l'Audiència de Barcelona s'ha celebrat aquest dilluns el judici contra l'agent acusat, Francesc C. O., que ha al·legat que no recordava res perquè estava malalt, ja que des de poc després dels fets està rebent tractament per depressió.

Segons el fiscal, l'agent acusat va actuar com a represàlia després que la grua municipal li retirés el seu vehicle el novembre del 2010 i el febrer del 2011, perquè el tenia mal aparcat.

Com a venjança, l'agent va interposar entre el desembre del 2010 i el febrer del 2011 un total de quatre multes a grues municipals, en tots els casos per saltar-se el semàfor en vermell, tot i ser fals.

De fet, en algunes de les multes les grues sancionades estaven a les cotxeres perquè aquell dia no havien sortit a treballar, mentre que en altres circulaven per altres zones de la ciutat.

Per aquests fets, el fiscal ha demanat que s'imposin cinc anys de presó i d'inhabilitació per a l'acusat, per un delicte continuat de falsedat en document oficial, mentre que l'acusació particular ha reclamat dos anys de presó.

Font: El Periódico

29-04-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image