Hisenda reconeix un error a l'atribuir a la infanta propietats d'un altre DNI


Barcelona.- 

El Ministeri d'Hisenda ha reconegut aquest dimarts que hi va haver un error en la imputació de transmissions d'immobles a la infanta Cristina com a conseqüència que la informació que va rebre l'Agència Tributària estava atribuïda a un DNI que coincideix amb el de la infanta.

Hisenda ha fet aquest aclariment en un comunicat en què insisteix que les dades que va remetre al jutge José Castro, instructor del 'cas Nóos', sobre els 13 immobles i finques que hauria venut la infanta són els que figuren a la seva base de dades i que "són proporcionades per tercers".

"En aquest cas, l'error en la imputació de transmissions d'immobles a Doña Cristina de Borbó i Grècia és conseqüència que la informació rebuda per l'Agència figura atribuïda a un DNI que coincideix amb el seu", afegeix Hisenda.

Explica que, en resposta a les peticions judicials, l'Agència Tributària remet "un volum d'informació ingent que, en ocasions, afecta milers de dades, uns quants anys" i ha de ser remesa en terminis molt breus.

Així mateix, insisteix que "no va comprovar ni va verificar les dades que va remetre al jutge perquè no ho podia fer al tractar-se d'una sol·licitud d'informació" i correspondre a exercicis prescrits "respecte dels quals no existeix possibilitat legal de fer cap mena de comprovació en via administrativa".

Font: El Periódico

18-06-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image