Dos regidors del PSOE a Isla Cristina militen al PP


.- 

Dos regidors del PSOE a l'Ajuntament d'Isla Cristina (Huelva) són militants del PP. Els dos regidors, Emilio Bogarín i José Manuel Raya, són membres de l'equip de govern municipal (PSOE-PA) i han estat expulsats del PP.

El president del PP d'Isla Cristina, Francisco González, ha explicat a Efe que al seu partit es van adonar de la militància popular d'aquests dos regidors quan, recentment, va prendre possessió la nova executiva local i va actualitzar els arxius. "Només de veure les seves fitxes ens vam adonar d'un fet que ens va sorprendre", ha dit González, encara que, segons el dirigent popular, "no estaven al corrent en el pagament de les quotes". Fonts del PP provincial han apuntat que Bogarín, regidor de Cultura i Joventut (Raya és regidor de Salut), feia molts anys que estava afiliat al partit conservador.

Per la seva part, fonts del PSOE de Huelva han assenyalat que ignoraven la militància al PP dels regidors i han puntualitzat que Bogarín no ha estat mai afiliat al PSOE, ja que és independent, encara que Raya sí que és militant socialista "des de fa uns quants anys".

INCOMPATIBILITAT
Segons González, s'havia de solucionar una situació "que feia que aquestes persones tinguessin accés a les cartes i documentació del partit", i per això el cas va arribar al comitè executiu provincial del PP de Huelva, que va decidir la seva expulsió en compliment dels estatuts. Una de les clàusules dels estatuts del PP impedeix, subratlla el líder popular d'Isla Cristina, ser militant del partit i, al mateix temps, anar a la llista electoral d'un altre, per tant entén que han actuat "correctament" respecte a una situació "que es queda en anècdota".

Font: EFE

02-08-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image