Enxampen dues vegades el mateix dia un home que conduïa borratxo


Barcelona.- 

Els Mossos d'Esquadra han sorprès dues vegades en un mateix dia un home de 37 anys que conduïa ebri a la comarca barcelonina d'Osona. Els agents li van immobilitzar el vehicle de matinada després de donar positiu, però al cap de poques hores va tenir un accident lleu quan anava sol per una carretera local.

Segons ha informat la policia, el conductor, veí de Torelló, a Osona, va ser sorprès cap a les quatre de la matinada del diumenge 4 d'agost, quan circulava molt lentament per la C-17, a l'altura de Tona, trepitjant contínuament la línia divisòria de la calçada. Els Mossos també van veure com el conductor llançava per la finestra una burilla encesa i van aturar el vehicle.

Davant del seu evident estat d'embriaguesa li van practicar la prova d'alcoholèmia, que va donar un resultat positiu penal de 0,83 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat. Aleshores, els agents van immobilitzar el vehicle, fins que un altre conductor el va anar a buscar.

Però cap a les 09.20 una altra patrulla va veure a un cotxe que havia tingut un accident tot sol a la carretera local BV-5224, prop de Manlleu. El conductor, que havia sortit il·lès i que va donar un resultat positiu encara més alt, de 0,96 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat, va resultar ser el mateix conductor que amb prou feines cinc hores abans havia donat positiu quan circulava amb el mateix vehicle.

Els Mossos han instruït diligències penals contra el conductor i les han traslladat al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

Font: 324.cat

09-08-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image