Roba tres metres de barana a la Rambla Guipúscoa de Barcelona i agafa el metro per anar a vendre-la a pes


image

Barcelona.- 

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home de 27 anys i veí de Barcelona com a presumpte autor d'un delicte de furt, per haver sostret un tram de tres metres de barana de protecció per als vianants a la Rambla Guipúscoa, al districte de Sant Martí de Barcelona. Posteriorment, el lladre va agafar el metro per anar a vendre-la a pes.

El succés va passar el 21 d'agost, quan un usuari va alertar al Centre de Control del Metro que un home havia accedit, sense disposar de bitllet, a l'interior del suburbà amb una estructura metàl·lica d'uns tres metres de longitud. Els vigilants de seguretat van localitzar l'individu a l'estació de La Pau i van requerir la presència dels Mossos d'Esquadra. Els agents van adreçar-se al lloc i van comprovar que l'home duia una barra metàl·lica d'uns tres metres de longitud i diverses peces d'acer que es podrien correspondre amb algun element de mobiliari urbà sostret de la via pública. Es va poder contrastar amb l'Ajuntament de Barcelona que les peces formaven part d'una barana de protecció per als vianants de la Rambla Guipúscoa.

El lladre va manifestar que tenia la intenció de vendre el metall a pes, a 0,60 euros el quilo. Un cop fetes les comprovacions respecte al furt i els danys que s'havien produït en arrencar la barana, els agents van denunciar a l'home com a presumpte autor d'un delicte de furt, atès que el material sostret tenia un valor de 750 euros.

Foto: El lladre va explicar que tenia la intenció de vendre el metall a pes, a 0,60 euros el quilo. / ACN

Font: ACN

01-09-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image