Balaguer no penja la bandera espanyola perquè "podria provocar un despreniment"


Balaguer.- 

L'Ajuntament de Balaguer no té penjada la bandera espanyola al balcó perquè el seu pes podria provocar algun despreniment. Així ho ha argumentat el seu alcalde, el convergent Josep Maria Roigé, que ha assegurat que ell ha de primar la seguretat davant la legalitat.

Al balcó hi ha penjades la bandera catalana, l'europea i la de la ciutat. L'alcalde Roigé, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit que penjar la bandera espanyola provocaria un problema de seguretat i que abans caldria fer reformes al balcó, però que de moment no tenen el pressupost per fer-les.

"Tenim por que si posem una altra bandera al balcó no pugui suportar-ho, no ho sé. El pes potser no el pot suportar i volem fer aquestes reformes", ha exposat Roigé.

"Vull complir la legalitat, però també comprendran que abans de complir la legalitat haig de tenir la seguretat tècnica que no passi res", ha insistit.

D'altra banda, l'Ajuntament de Balaguer en l'últim trimestre ja ha pagat els seus tributs a l'Agència Tributària Catalana. El consistori va prendre aquesta decisió en ple al mes de març.

Font: 324.cat

22-10-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image