Multen un conductor per parlar amb l'acompanyant


image

Las Palmas.- 

Un conductor ha estat multat per parlar amb el seu acompanyant mentre circulava per una carretera de Gran Canària. Trànsit l'ha multat, textualment, per "conduir un vehicle sense mantenir l'atenció permanent a la conducció" i després de fixar-se que l'home "mantenia una conversa amb l'acompanyant, mirant-lo en repetides ocasions".

El conductor, de 41 anys, que haurà d'abonar 80 euros per la suposada infracció, ha denunciat els fets indicant que li sembla "ridícul", "desproporcionat" i "indignant".

Va creure que era un control rutinari

Segons ell, dos agents de la Guàrdia Civil el van aturar divendres passat al matí, una decisió que ell va interpretar inicialment com un control rutinari perquè "tot era normal, no hi hava res estrany". "No érem cap perill per a la via pública", ha explicat el denunciat, Armando Chirqui, que reconeix que sí que parlava amb el copilot durant el trajecte.

"Quan vaig en cotxe, acostumo a parlar amb la gent que ve amb mi", ha sostingut el ciutadà, que ha donat a conèixer l'incident a través del seu compte a Facebook, on ha penjat la denúncia, que ràpidament s'ha estès per les xarxes socials.

L'home ha explicat que, després de consultar-ho amb advocats, ha decidit pagar la multa i no recórrer-la perquè es tem que, molt probablement, li sortiria més car acudir als tribunals que abonar els 40 euros que li costarà si paga la multa dins el primer mes, però ha expressat que vol "donar-ho a conèixer perquè la gent sàpiga el que està passant".

"Cada vegada que llegeixo l'enunciat em vénen ganes de riure"

El conductor diu que la multa que ha rebut "no té cap ni peus" i que per això, malgrat que no acostuma a publicar fotos ni penjar res a Facebook, ha decidit mostrar-ho "perquè em sembla digne de compartir".

Foto: La multa de trànsit s'ha difós a través de les xarxes socials.

Font: 324.cat

16-12-2013


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image