Un dels acusats de traficar amb cocaïna i heroïna a la Seu d'Urgell li passa una paperina de droga a l'altre acusat, en mig del judici


Ribera d'Urgellet.- 

L'Audiència de Lleida jutjava aquest dimecres dos veïns de la Seu d'Urgell acusats d'un delicte de tràfic de drogues. Un d'ells, que es trobava en llibertat, ha passat una paperina de presumptament heroïna a l'altre acusat, que està a la presó, i ho ha fet en el transcurs del judici, quan tots dos seien al banc dels acusats. Un dels mossos presents a la sala ha estat testimoni d'aquest fet i ha alertat la jutgessa, que ha ordenat el comís de la droga i la seva detenció. Moments més tard ha decidit expulsar de la sala l'acusat que ha rebut la droga perquè no deixava d'interrompre les persones que intervenien en el judici. La fiscalia sol·licita penes de presó de 5 anys i mig i 4 anys respectivament.

Els fets pels quals es jutjava aquest dimecres als dos acusats van tenir lloc el 22 de març de 2013 a la N-260, a Adrall, un nucli del municipi de la Ribera d'Urgellet (Alt Urgell). Tots dos viatjaven en un cotxe que va eludir un control policial. Segons la fiscalia, el copilot va baixar del cotxe per amagar una bossa amb 103,4 grams de cocaïna que van localitzar més tard els agents. També van trobar a casa dels acusats cocaïna i heroïna amb un valor de mercat total de més de 6.000 euros així com una navalla i una balança.

La fiscalia sol·licita per a cadascun dels acusats, un dels quals té antecedents per tràfic de drogues, una pena de 5 anys i mig i 4 anys de presó respectivament així com una multa d'uns 12.000 euros per a cadascun d'ells per un delicte de tràfic de drogues. Les defenses demanen l'absolució perquè al·leguen que els acusats no són traficants sinó consumidors.

Font: ACN

Laura Cortés, 

05-03-2014


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image