Una creu dedicada a Joan Pau II cau i mata un noi de 21 anys tres dies abans de la canonització


image

Roma.- 

Un jove de 21 anys ha mort aquest dijous a Cevo, una població de la província de Brescia (nord d'Itàlia), en caure-li al damunt una enorme creu erigida el 1998 en honor del papa Joan Pau II, que serà canonitzat aquest diumenge.

Segons les primeres investigacions publicades pels mitjans locals, la creu hauria caigut pel fort vent que afecta aquesta regió muntanyosa, propera als Alps.

Els mateixos mitjans recullen les declaracions de l'alcalde de Cevo, Silvio Citroni, que explica que el jove, Marco Gusmini, de 21 anys d'edat, berenava amb els seus amics i van sentir uns sorolls procedents de l'estructura, que de seguida els va caure al damunt.

Tot i que la resta de joves van poder salvar-se en sortir corrent en totes direccions, Gusmini, "desgraciadament, va córrer en la direcció equivocada", ha lamentat el regidor.

L'estructura és una gran creu de 30 metres d'alçada en la qual apareix crucificat un Crist de sis metres i 300 quilos de pes.

La creu va ser construïda per l'artista Enrico Job i es va erigir el 1998 amb motiu de la visita a Brescia de Joan Pau II durant les celebracions pel centenari del naixement del papa Pau VI. Des de la seva construcció s'ha convertit en una destinació habitual dels pelegrins que viatgen a Itàlia.

De moment, l'alcalde ha anunciat la cancel·lació de tots els esdeveniments previstos al poble per celebrar la canonització de Joan Pau II.

Font: EFE

25-04-2014


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image