Un jove de 18 anys mor electrocutat mentre orinava en un fanal a les festes de Bunyola


Palma.- 

Un jove de 18 anys va morir electrocutat diumenge de matinada en recolzar-se en un fanal quan es disposava a orinar durant la celebració de la revetlla dels quintos de Bunyola. La commoció es va apoderar del poble quan es va conèixer la trista notícia. L’Ajuntament presidit per Jaume Isern va suspendre les festes de manera immediata.

El succés es va produir poc després de les 0.30 hores de diumenge a conseqüència de la connexió defectuosa del fanal, segons van comprovar els investigadors de la Guàrdia Civil que es van fer càrrec del cas, tal com va informar l’agència Efe.

Fonts de l’Institut Armat, de la Policia Municipal i del servei d’emergències mèdiques 061 van indicar que el jove va morir a l’acte, per la qual cosa els sanitaris desplaçats fins al lloc dels fets no van poguer fer que recuperés el pols, malgrat que li van practicar maniobres de reanimació cardiorespiratòria.

Les festes es van suspendre tot d’una i un psicòleg adscrit als serveis públics d’emergències va atendre els parents de la víctima, que havia de fer 19 anys el mes d’octubre i que segons les primeres informacions respon a les inicials de D. G. G. i era natural de Palma.

Condol

L’Ajuntament de Bunyola va expressar el seu condol per la mort del jove. En un comunicat, el Consistori bunyolí “lamenta profundament” el decés i transmet “el seu més sincer condol a la família per tan fatal pèrdua”. El batlle i els regidors de Bunyola, que es van declarar “afligits pel fatídic succés”, van oferir “tots els mitjans tècnics i humans de l’Ajuntament” a la família del difunt.

Font: Ara.cat / Agències

31-08-2014


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image