El metge que va atendre Joan Rivers es va fer un 'selfie' amb ella quan estava anestesiada


Nova York.- 

El metge de Joan Rivers, que va morir el passat 4 de setembre, dies després de sotmetre's a una operació de coll, s'ha situat en el centre de la investigació policial per la seva conducta professional. Segons la CNN, el metge va realitzar una biòpsia a les cordes vocals de l'actriu i presentadora per a la qual no tenia autorització signada ni de la seva pacient ni de la clínica novaiorquesa on va tenir lloc la intervenció. El doctor, a més, es va fer un 'selfie' mentre Rivers, de 81 anys, jeia anestesiada a la sala d'operacions.

Rivers havia ingressat el 28 d'agost a la clínica per a una endoscòpia que li va practicar el doctor Lawrence Cohen, un procediment amb el qual es pretenia esbrinar la raó dels seus problemes al coll. Després de l'endoscòpia, el metge de Rivers va realitzar la biòpsia sense coneixement de la clínica Yorkville Endoscopy, que ha negat que es facin aquest tipus de biòpsies en les seves instal·lacions. Cohen va ser apartat del servei a la clínica després del succés.

Els investigadors creuen que les cordes vocals de Rivers van començar a inflamar-se durant la biòpsia i que això va motivar la insuficiència respiratòria que va desencadenar la fallida cardíaca que va acabar amb la vida de la presentadora. Rivers va ser traslladada des de la clínica a l'Hospital Mount Sinai de Nova York, on va morir el 4 de setembre.

Joan Alexandra Molinsky, el veritable nom de Rivers, va néixer al comtat novaiorquès de Brooklyn, però va créixer en el suburbi de Larchmont. Després de començar a la televisió el 1965 escrivint per al 'Tonight Show', va aconseguir el seu propi programa el 1993, el 'The Joan Rivers Show'.

Font: EFE

17-09-2014


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image