Multen per excés de velocitat un cotxe que anava en una grua


image

Tarragona.- 

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha multat un cotxe carregat en una grua per excés de velocitat, segons les dades recollides per un radar de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà), encara que fonts de l'SCT han confirmat a Efe que es tracta d'un error.

El radar de l'Espluga del Francolí va disparar una foto per excés de velocitat el 25 de juliol passat, però la matrícula que va captar era la d'un cotxe avariat carregat en una grua.

Al conductor li van notificar la multa de 100 euros –50 si es paga en període voluntari– dimarts passat, dia 14, i l'SCT ja ha reconegut que es tracta d'un error per un enviament automàtic amb la matrícula de l'infractor equivocada.

El conductor del vehicle, Ángel Pineda, en declaracions al 'Diari de Tarragona' s'ha mostrat molt indignat i ha avançat que recorrerà la multa. Trànsit ha assegurat que tornarà l'import.

No és la primera vegada que aquest radar, conegut popularment com "la màquina de fer diners", genera polèmica, ja que està situat al quilòmetre 39,6 de la carretera N-240, en un carril d'acceleració per incorporar-se de l'Espluga a la carretera.

Font: EFE

16-10-2014


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image