Càritas de la Corunya distingeix entre "persones en general" i "gitanos"


image

Madrid.- 

La Confederació Càritas Espanyola ha lamentat aquest dijous "profundament" la distinció entre "persones en general" i "gitanos" que ha realitzat el servei de distribució de roba de la institució a la Corunya, en un pamflet on s'indicava els dies de recollida de roba.

En un comunicat, la confederació s'ha referit a una nota, que ha causat una gran polèmica en les xarxes socials, en què s'assenyalava que el servei de distribució es faria els dimarts de 9 a 11 hores per a les "persones en general", i els dijous, en el mateix horari, per als "gitanos".

La Confederació Càritas Espanyola destaca que la indicació va "totalment en contra dels valors profunds" de la institució i el "treball" que desenvolupa, i afegeix que la seva tasca està adreçada a "totes les persones sense distinció". L'organització assegura que donarà suport a les mesures "oportunes i contundents" que prengui Càritas Diocesana de Santiago "perquè situacions com aquesta no es tornin a repetir i perquè les persones que les provoquen sàpiguen que treballen en una institució on no hi caben aquestes afirmacions".

Càritas Espanyola ha agraït la tasca "encomiable" dels seus 79.000 voluntaris i molts projectes que "lluiten cada dia" per, segons destaca, fer "una gran feina per aconseguir una societat plural i justa".

Font: EFE

25-12-2014


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image