Fingeix que li han entrat a robar per cobrar l'assegurança i les fotos del seu mòbil el delaten


Platja d'Aro.- 

Els mossos han detingut un veí de Platja d'Aro (Baix Empordà) que es va inventar que li havien entrar a robar a casa per cobrar de l'assegurança. L'home, però, ho va fer de manera tan matussera que de seguida se li va veure el llautó. D'entrada, perquè quan va anar a comissaria va dir que el robatori havia estat el dia abans, però va aportar fotografies dels objectes sostrets (com ara televisors, consoles i joies) preses tot just una estona abans de presentar denúncia. Per si no n'hi hagués prou, l'home va explicar que el lladre havia forçat la persiana del balcó per entrar. Quan els agents d'investigació van anar al pis, però, de seguida van veure que era mentida perquè la persiana estava intacta.

El detingut té 35 anys, és de nacionalitat espanyola i viu a Platja d'Aro. El dia 11 de març, pels voltants del migdia, va anar fins a la comissaria de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) per denunciar que un lladre li havia entrat a casa. L'home va explicar als mossos que l'intrús s'havia endut dos televisors, tres consoles de videojocs, dues tauletes, un ordinador portàtil, una videocàmera, tres rellotges i diverses joies.

Els mossos van obrir una investigació i, de seguida, van veure que hi havia alguna cosa que no quadrava. Al cap de poc van detenir l'home per simulació de delicte i per haver intentat estafar l'assegurança. El detingut, que no té antecedents, va poder marxar poc després. Això sí, amb una citació judicial sota el braç per anar a declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia.

Font: ACN

01-04-2015


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image