Posa un nen de 15 mesos a la rentadora


Perpinyà.- 

Un home de 22 anys ha estat detingut a Perpinyà acusat de violència contra un menor per haver posat un nen de només 15 mesos, fill de la seva companya sentimental, dins d'una rentadora. Els fets, com recull L'Indépendant, van passar dissabte passat en una bugaderia pública de Perpinyà, on la parella havia entrat amb el fill d'ella. L'home va agafar la criatura i la va ficar dins d'una de les màquines de rentar i va fer girar el tambor, de forma manual i amb les portes obertes. La mare va treure el nen, que presentava diverses contusions i el va dur al servei d'urgències pediàtriques de l'hospital de Perpinyà. Un cop explicats els fets, la policia va arrestar l'home per un delicte de violència contra menors de 15 anys i també va resultar imputada la mare, de 19 anys, com a responsable de la custòdia de la criatura per no haver evitat els fets. Per la seva part, la criatura va quedar sota la custòdia dels serveis socials.

Font: El Punt Avui

17-03-2017


Opina sobre aquesta notícia:

El teu nom o àlies:

Quina és la teva opinió? (Màxim 1.000 caràcters):

Per raons de seguretat no pots opinar sobre una mateixa notícia dues vegades seguides en un determinat temps.Escriu el codi de validació que apareix a la imatge:

codi seguretat

L’Absurd Diari agraeix la vostra opinió, però es reserva el dret a esborrar aquells comentaris que no siguin respectuosos amb els altres usuaris o que vulnerin les normes més elementals de convivència. La responsabilitat dels comentaris és exclussivament dels usuaris que els publiquin. La IP de l´usuari queda registrada en el servidor del proveïdor de serveis.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image