Una regada acabà en pista de gel a la Rambla de Figueres


Figueres.- 

La brusca i espectacular baixada de les temperatures ha fet que ens els primers dies del 1985 es produïssin gelades generalitzades a totes les comarques. En les últimes 48 hores, els bombers gironins han hagut de realitzar diferents sortides per anar a treure el gel (...).

L'empresa de recollida d'escombraries de Figueres, CEMESA, va voler acabar ahir el seu pràcticament darrer dia de contracte amb una monumental regada del passeig de la Rambla. L'operació, però, es va efectuar de bon matí i el fred va fer que acabés amb una monumental glaçada i amb una rambla que, per evitar accidents, va restar tancada unes hores.

Les trucades de nombrosos ciutadans que havien anat a parar de nassos a terra varen alertar la policia, que al capdavall va tancar el cèntric i gelat passeig figuerenc. Els bombers varen regar de dalt a baix la rambla fins aconseguir la desaparició de la improvisada pista. Es dóna la circumstància que CEMESA acaba avui mateix el contracte que tenia concertat amb l'Ajuntament figuerenc per a la neteja i recollida d'escombraries.

Sembla que davant les insistents protestes que aquesta empresa no netejava feia temps les rajoles de la Rambla, CEMESA havia decidit acomiadar-se amb el cap ben alt.

Tot i que ahir la regada hi va contribuir, la humitat de l'hivern i les cagadares dels ocells fan que tot sovint el passeig esdevingui relliscós sense necessitat que glaci.

Font: El Punt

05-01-1985


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image