Entren en una casa, arrenquen dos grans eucaliptus sense permís de l'amo i li facturen la tala


Tossa de Mar.- 

Eleonor Auguste Ida Meinecke és una alemanya que té una segona residència a la urbanització Santa Maria de Llorell de Tossa de Mar. Meinecke va arribar a Tossa dilluns i va comprovar amb estupefacció que els dos eucaliptus de 35 anys que tenia al jardí havien desaparegut. La junta de la urbanització els va fer tallar al·legant que estaven malalts, i donarà la factura a la dona, que sosté que els arbres estaven sans i ha denunciat els fets als Mossos.

La denúncia assenyala que han robat dos eucaliptus, tot i que l'advocat de Meinecke, Francesc Bonatti, tampoc descarta que es tracti d'un delicte de violació de domicili amb danys intencionats i prevaricació.

Els arbres, que feien dotze metres d'altura, van ser tallats a mitjan setembre però la mestressa de la casa no ho va descobrir fins dilluns, quan va tornar d'Alemanya per passar una temporada a la seva casa de Tossa. En arribar a casa, Meinecke va veure que al jardí hi faltaven els dos eucaliptus i un xiprer. Passada una estona va buidar la bústia i va trobar-hi una carta de la comunitat de propietaris, que presideix Manuel Muñoz, en què s"assenyalava que la comunitat havia fet tallar els arbres perquè estaven malalts i podien ser perillosos. A més, també se li notificava que pròximament se li farà arribar la factura de la tala.

La carta va fer indignar l'alemanya, que dilluns mateix va presentar una denúncia als Mossos. Meinecke ha explicat que ningú pot entrar a casa seva en la seva absència i sense permís i ha negat que els arbres estiguessin malalts. Per la seva banda, el seu advocat ha declarat que si la intenció dels representants de la comunitat de propietaris era endur-se els arbres per fer llenya es tracta d'un robatori però que si no és així s'ha comès un delicte de prevaricació. Meinecke i alguns veïns de la urbanització s'han mostrat indignats amb les maneres de fer dels representants de la junta.Font: El Punt, edició Comarques Gironines

Laura Juanola, 

09-10-2003


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image