L'amo de la serp apareguda en un lavabo a Santa Coloma va comprar-la per fer un regal


Santa Coloma de Gramenet.- 

El propietari de la serp que va aparèixer al lavabo d'un habitatge de Santa Coloma de Gramanet l'havia comprada per regalar-lo a un company de feina. Els Mossos d'Esquadra van localitzar l'amo de la serp, que viu a l'àtic quarta del número 106 del carrer Pirineus, al mateix edifici on va aparèixer diumenge a la matinada.

l'home va comprar el rèptil el mateix dissabte per regalar-lo a un company de la feina, però a la nit se li va escapar, va sortir a la terrassa i es va ficar per una canonada del desaigua. La comunitat de veïns de l'immoble es reunirà demà per atendre les explicacions del propietari de la mascota i per parlar sobre la tinença d'animals de companyia a la finca. La serp continuava ahir a les dependències de l'empresa Tot Gos d'Argentona, on va ser traslladada pels Mossos en espera que el seu propietari vagi a buscar-la.
Al primer tercera del bloc hi viu Adelina Polo, de 52 anys, que tornava del cinema amb el seu marit quan va trobar aquest convidat inesperat a casa. La serp, de prop d'un metre de llarg, treia mig cos fora del lavabo. Un cop va haver tancat la porta, la veïna se"n va anar a la cuina i va alertar els Mossos.

Font: EFE

27-01-2004


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image