El general MacArthur torna convertit en un ninot per a nens


Norfolk (Estats Units).- 

Quan el Douglas MacArthur general va pronunciar el 1942 aquella famosa frase "tornaré", segurament no s"esperava a reaparèixer 60 anys més tard a les botigues de joguina sota forma... d'un ninot de 30 centímetres.

Una edició limitada d'una joguina amb l'efígie del general americà serà posada aviat en venda a Estats Units per la companyia Hasbro, amb una primera sèrie mostrada des de diumenge al memorial MacArthur a Norfolk, en l'Estat de Virgínia.

El ninot que porta les cèlebres ulleres de sol de MacArthur, presenta una bonica semblança amb el general difunt que va alliberar les Filipines de la influència del Japó durant la segona guerra mundial. No li manquen ni les arrugues ni la panxa de MacArthur durant els seus últims anys de vida.

Hasbro ha creat el ninot amb l'ajuda i l'aprovació de la Fundació general Douglas MacArthur , que té els drets sobre la imatge del militar.

La Fundació recomana la compra dels accessoris que acompanyen el ninot: una bandera, les ulleres de sol, una pistola, els binoculars, els planols de la invasió de Manila, un maletí i una taula.

Font: AP

03-04-2004


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image