Dos homes llancen un preservatiu amb pols a Blair a la Cambra dels Comuns


Londres.- 

El primer ministre britànic, Tony Blair, va haver d'interrompre ahir la seva compareixença parlamentària a la Cambra dels Comuns després que dos homes llancessin des de la tribuna de convidats del Parlament un preservatiu amb pols de color púrpura que va impactar a l'esquena del cap de l'executiu. l'incident, reivindicat per una organització anomenada Pares per la Justícia, va obligar a suspendre la sessió i a evacuar la Cambra dels Comuns. Això no obstant, les sessions es van reprendre una hora més tard, després que la policia, que va detenir els dos responsables de l'incident, confirmés que el contingut del condó era farina.

El preservatiu va impactar contra l'esquena de Tony Blair, que intervenia en la sessió habitual de preguntes i respostes al cap de l'executiu, i també va tocar el ministre d'Economia, Gordon Brown, i el viceprimer ministre, John Prescot. Immediatament, la policia, equipada amb equips contra substàncies biològiques i nuclears, va evacuar la cambra i va detenir els dos responsables de l'incident, que ha deixat en evidència, un cop més, els sistemes de seguretat del Parlament, malgrat que fa poques setmanes es va instal·lar una vitrina d'un milió d'euros precisament per evitar aquests successos.

l'incident el va reivindicar l'organització Pares per la Justícia, fonts de la qual van explicar que pretenien reclamar la igualtat de drets per als pares separats i que van utilitzar pols púrpura perquè és el color de la igualtat. Malgrat que les sessions a la cambra es van reprendre una hora més tard del succés -després que la policia confirmés que es tractava de farina-, la sessió de preguntes i respostes es va suspendre, tot i que Blair volia tornar a comparèixer.

Font: El Punt

Albert Bretcha, 

20-05-2004


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image