El propietari d'una granja de Sabadell sorprèn un home que anava a practicar sexe amb una burra


Sabadell.- 

La policia municipal de Sabadell ha detingut un home de 48 anys després que l'amo d'una granja d'aquesta ciutat el sorprengués a dins de les instal·lacions quan s"estava despullant per, segons sosté el propietari, practicar sexe amb una burra.

Segons fonts de la Policia Municipal, els fets van passar el dia 6 passat a les 22.54 hores, quan l'amo de la granja va veure com un home de mitjana edat saltava la reixa de l'explotació ramadera i es dirigia a la quadra.

El propietari de les instal·lacions es va armar amb una escopeta de caça i el va seguir en silenci i, quan va arribar a la quadra, va veure com l'home s"estava despullant a l'estable on guarda les seves dues burres.

l'amo de la granja va cridar l'alto a l'home, va disparar un tret a l'aire i l'home es va estirar a terra, i aleshores va trucat a la policia, que va procedir a detenir-lo i trasllar-lo a la comissaria de Sabadell.

La Policia Municipal de Sabadell imputa al detingut un delicte de temptativa de robatori amb força.

Encara que no es pot demostrar que l'home es disposés a practicar sexe amb les burres, el propietari de la granja ha assegurat que en ocasions anteriors havia trobat preservatius a terra dels estables.

Font: El Periódico/Agències

08-07-2004


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image