El setmanari de la ciutat de Bush dona suport a... Kerry


Crawford (Estados Unidos).- 

Un setmanari de Crawford, la ciutat de George W. Bush a Texas, s'ha pronunciat a favor de... John Kerry.

Presentant-se com la publicació de la localitat del cap de la Casa Blanca, el "Lone Star Iconoclast", 425 exemplars, no tem l'aparent contradicció: es pronuncia obertament a favor del seu rival demòcrata a les eleccions presidencials del 2 de novembre, en considerar que el senador de Massachusetts és l'home capaç de restablir la dignitat dels Estats Units.

En un editorial datat el 29 de setembre, el setmanari subratlla que els texans haurien d'avaluar els candidats no pas en relació a la seva ciutat o al seu partit polític, sinó a les seves intencions respecte al futur del país.

"Quatre qüestions ens enterboleixen més a propòsit de l'administració americana: les seves iniciatives per malmetre el règim de les jubilacions, l'estat de l'economia que va deteriorant-se, un perillós canvi respecte a les llibertats fonamentals establertes pels nostres Pares Fundadors, i els seus errors continus respecte a Iraq", escriu l'autor de l'editorial.

Creat el 2000, el "Lone Star Iconoclast" ha recordat que havia donat suport aquell any a la candidatura de George W. Bush. Ha subratllat també que havia recolzat la intervenció militar en Iraq, mentre que el director de la publicació, W. León Smith, es pronunciava a favor del president americà i de l'operació en una entrevista a la BBC, estant convençut com molts altres de que el règim de Saddam Hussein tenia armes de destrucció massiva.

"Però hem estat enganyats", considera el setmanari.

d'ara endavant hostil al president Bush, el "Lone Star Iconoclast saluda John Kerry per als seus "30 anys d'experiència" i el seu historial "de vell combatent del Vietnam condecorat" amb altes distincions.Font: AP

29-09-2004


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image