Un vidu demana el vot per Kerry en la necrològica de la seva esposa


Madison (Estats Units).- 

En lloc d'enviar flors per commemorar la mort de la meva dona Jane, doni el seu vot a John Kerry, ha demanat Roger Buffett, recentment de dol.

A la necrologia que ha fet publicar a dos diaris de Madison (Wisconsin), Roger Buffett ha rendit homenatge a la seva dona, mare, àvia, professora d'anglès i fervent opositora a la política de George W. Bush. Allà explica que la seva esposa Jane estava "indignada" per la decisió del president Bush d'envair Iraq i pensava que "els seus néts pagarien el fet".

"Ella considerava John Kerry com el candidat que protegiria millor això en què creia", diu la la necrològica. "Jane ha lluitat per viure més temps per poder votar el novembre. A fi d'honrar la seva memòria, faci tot el que pugui perquè John Kerry sigui elegit. "

Jane Buffett va morir de càncer a l'edat de 64 el 25 de setembre. La necrologia que evocava a una "dona ple de fogositat" ha estat publicada dilluns.

"Per què espatllar necrologies dient d'algú que ell o ella era fantàstic. Més val oferir-los un últim alè de vida més enllà de la seva tomba", ha subratllat el marit de Jane.Font: AP

01-10-2004


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image