Jugadors, àrbitre i espectadors empaitaren un lladre a mig partit


Llagostera.- 

El partit de futbol-sala que s'estava celebrant a la població de Llagostera dimecres passat hagué de ser suspès per un moment a causa d'un incident amb un individu que, sembla, havia assistit a l'encontre no pas per presenciar el partit, sinó per intentar arreplegar alguna cosa de valor.

Cap a les onze de la nit, un dels molts espectadors que aquell dia s'havien donat cita al camp por presenciar el partit, va sentir soroll de vidres trencats, provinents de la piscina municipal que està just al costat de la pista poliesportiva. Aquesta persona informà immediatament la guàrdia civil i es començà a investigar les possibles causes de la trencadissa i el possible autor del fet.Quan ja es portava una estona cercant pel lloc, es va poder descobrir que es tractava d'un veí d'una urbanització llagosterenca, l'historial del qual no és pas precisament un camí de roses.

En veure's descobert, el noi intentà fugir pujant per les tanques que envolten la piscina municipal.Aleshores és quan es produí la interrupció de l'encontre que en aquells moments es disputava, ja que, a mes dels espectadors que acudiren a ajudar les forces d'ordre públic en la captura del lladre, també els jugadors s'afegiren a la persecució.Tots intentaven que el pispa no es fes escàpol.

La persecució fou intensa i el lladre, espantat, anava corrent per damunt de la tanca.A cada salt que feia, però, li sortien de les butxaques els diners que havia robat dels vestidors de la piscina on s'havien canviat els jugadors.Poc després, alguns dels jugadors, ajudats també pels espectadors, van aconseguir atrapar el brètol en un recinte.Allí, i a causa del malestar existent entre les persones, algú li va donar un cop de puny.Amb tot, es va poder escapar saltant la tanca.Aquesta vegada una munió de gent que el va veure fugir se li tirà al damunt i li provocaran contusions en diverses parts del cos.La Guàrdia Civil, que. també havia anat seguint el "via crucis" d'aquell infeliç noi, va poder agafar-lo definitivament sens que hi hagués més incidents.

El resultat del robatori fou el d'un vidre trencat, una porta esbotzada i la pèrdua de dues mil pessetes, ja que de les cinc mil que es robaren només se'n pogueren recuperar tres mil. Acabada la persecució i tota l'aventura detectivesca dels vilatans, cadascú tornà al seu lloc: els espectadors a mirar l'encontre i els jugadors a córrer. I l'àrbitre, a arbitrar, és clar.

Font: El Punt

05-08-1983


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image