Un confidencial d'Internet comença una campanya per portar Aznar a dirigir l'ONU


Barcelona.- 

El conservador confidencial El Semanal Digital ha començat una campanya que té com a objectiu portar l'expresident del Govern espanyol, José María Aznar, a ocupar la plaça de secretari general de les Nacions Unides. Des d'aquest digital argumenten que Kofi Annan està envoltat de corrupció i que Bush, Blair, Schröder i, fins i tot, Putin veurien amb bons ulls que Aznar agafés el relleu del ghanès al capdavant de l’ONU.

A Kofi Anan li queden encara un parell d'anys com a secretari general de l'ONU però, segons aquest confidencial, el ghanès està envoltat de corrupció. No només ell sinó que el seu fill i una important xarxa de col·laboradors estarien traficant amb influències al voltant del programa Petroli per Aliments. Davant d'aquesta situació, El Semanal Digital assegura citant "fonts solvents" que l'opció Aznar està guanyant adeptes.

Sempre segons aquest confidencial, el president nord-americà George Bush, el britànic Tony Blair, l'alemany Gherard Schröder i el president rus Vladimir Putin avalarien la hipotètica candidatura d'Aznar. Aquest digital valora que si Aznar aconsegueix arribar a l'emblemàtic edifici de les Nacions Unides de Nova York seria "un gran punt i final per a una brillant carrera política".

El Semanal Digital es mostra eufòric. Així explica que Putin, en presència de Zapatero, va dedicar "paraules de lloança" cap Aznar i que, en tot cas, "l'oposició a la candidatura d'Aznar vindria de França".


Font: La Malla

15-12-2004


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image