Multa de 900 euros per una bandera espanyola


Sarrià de Ter.- 

L'Ajuntament de Sarrià de Ter ha multat un jove amb 900 euros per haver exhibit durant uns minuts una bandera espanyola a la balconada de l'edifici consistorial.

Fa unes setmanes, agents de la policia local de Girona, institució amb la qual Sarrià té un acord de col·laboració, i agents dels Mossos d'Esquadra van aixecar acta de l'acció del jove que, amb un comportament molt desinhibit, va pujar a la balconada del primer pis després d'una nit de festa i es va animar a exhibir la bandera espanyol a l'Ajuntament sarrianenc, al carrer Major.

Imatge de record

Veïns de Sarrià de Ter van veure el jove en acció mentre protagonitzava l'escalada, més festiva que reivindicativa, i van fer fotos de la imatge. Acompanyat amb dos amics, el jove esgotava l'última estona d'una llarga gresca. A part de la multa, el jove no haurà de pagar cap desperfecte.

Font: El Punt Avui

01-04-2012


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: fins que no trobem en nosaltres mateixos més tolerància, fins que la gent no es deixin influenciar inconscientment per polítics interessats, fins llavors no ens adonarem que són mes les coses que ens uneixen que les que ens separen.
Oscar, 05/04/2012


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image