Canvia la roda del cotxe del lladre que volia robar-lo a Girona


Girona.- 

Quan plegaven de treballar, ahir a les dues de la matinada, aprofitant que havien caigut quatre gotes i el fresc de la nit, M.L. i L.B. decidiren anar a buscar cargols sota la torre Gironella de la nostra ciutat. Aparcat el vehicle, encara no feia deu minuts que havien iniciat la tasca quan un cop sec els anuncià que alguna cosa estranya estava succeint. De pressa i corrents anaren fins el lloc on havien deixat el cotxe i comprovaren que dues persones intentaven forçar-lo després d'haver trencat el vidre del davant. Els cridaren l'alto i en veure que no podien atrapar els seus agressors, els dos nois decidiren investigar pel seu compte i trobaren cent metres més avall, un altre cotxe amb els vidres abaixats i el motor calent. En pensar que aquell podia ser el vehicle dels pispes, M.L. i L.B. optaren per desinflar-li les rodes, i, mentre un anava a buscar la policia municipal, l'altre es quedà esperant que algú passés a recollir el cotxe.

Acompanyats d'un agent, i després de donar com a vàlida la primera hipòtesi, es quedaren a l'aguait fins a dos quarts de sis de la matinada, quan un noi arraulit de fred i xop de cap a peus, ja que estava plovent molt, intentà de refugiar-se dintre del cotxe vigilat. Detingut i després de caure en algunes contradiccions verbals, l'agressor s'avingué a pagar els danys provocats en el cotxe de M.L. Abans, però, la policia recomanà a M.L. que, per fer les paus, inflés les rodes del cotxe del seu lladre.

Mancaven pocs minuts per a les sis del matí i l'única gasolinera oberta era la de Medinyà. I així, amb el parabrises trencat i plovent, M.L. féu els 24 quilòmetres. Un cop a Girona ja amb les rodes inflades, la cosa es complicà, ja que tant l'acompanyant de M.L. com el frustrat lladre estaven profundament dormits dintre del vehicle i el mateix cargolaire, no volent-los despertar, hagué de canviar les rodes del cotxe propietat del lladre, el qual tampoc tenia gat.

Font: El Punt

24-08-1983


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image