Quatre individus roben a ple dia un kart de l'Exposició de Maquinaria de Figueres


Figueres.- 

Quatre individus, un per cada costat, robaren dimecres al migdia un vehicle "kart" que hi havia a l'Exposició de Maquinària Agrícola i Industrial que durant aquests dies de Fires s'està celebrant a figueres. El fet va ésser contemplat per més d'un vianant, que es pensà que es tractava d'un simple trasllat realitzat pels mateixos propietaris.

El vehicle robat és propietat de J. Planas i es calcula que el seu valor és superior a les 125.000 pessetes.

Segons que sembla, els lladres aprofitaren el fet que en ser un dia que feia fred i no corria gaire gent a la fira, els seria fàcil realitzar el robatori. també es donava la circumstànciaque es va fer a la una del migdia, hora de dinar, quan la majoria de les persones que tenen cura dels diferents estands de la fira es trobaven fora.

El fet ha provocat molts comentaris entre els expositors a la Fira.

Resulta que un gran nombre d'ells han trobat a faltar aquests dies diferents objectes de dins del seu espai d'exposició. És molt fàcil veure durant el dia i sobretot en hores que hi ha poca gent, grups de vailets que entren i surten dels estands i que pugen a les màquines i vehicles exposats.

Els organitzadors de l'Exposició ja van preveure un servei de vigilància i des de 2/4 de vuit del vespre fins a 2/4 de set del matí dos homes vetllen per la seguretat de la Fira. El curiós és que tot el que s'ha robat ha estat realitzat en ple dia. No fa gaires dies es trobà a faltar un motocultor valorat en unes 60.000 pessetes.

Font: El Punt

07-05-1982


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image