A cops de cadira, s'escapa de la presó de Torroella de Montgrí


Torroella.- 

Ahir a les 7 de la tarda, en una oficina de canvi de l'avinguda Grècia, era denunciat a la Policia un individu que havia presentat un xec falsificat.

La Policia Municipal, després de comprovar que l'individu portava un passaport francès, també fals, a nom de Guy Raoul Moreau, el va portar cap a les dependències policials. L'endemà al matí, quan l'únic policia que aleshores hi havia de guàrdia li va preguntar si volia menjar, l'home li diguè que volia una aspirina i que desitjava també netejar-se la dentadura postissa. Un cop al lavabo, quan el guàrdia s'ajupí per buscar la dentadura entre eles efectes del detingut, aquest li ventà un cop de cadira al clatell. En veure que encara no estava estabornit del tot, va llançar contra ell la màquina d'escriure de l'oficina policial. Tot seguit, i després de colpejar-li els ronyons, va fugir.

El policia, que havia pogut parar una mica els cops amb les mans, es va afanyar a demanar ajut. A la nit, una patrulla que per casualitat va passar al costat d'una parada de taxis, va veure el sospitós i el va tornar a enxarpar. El perillós delinqüent, de metre setanta, d'uns 25 anys d'edat, d'origen sudamericà, va ser traslladat primer a La Bisbal, i després a Girona.

Font: El Punt

23-09-1982


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image