Un llibre assegura que segons un estudi de la NASA per fer l'amor a l'espai fan falta cinturons elàstics o tubs inflables


Washington.- 

La possibilitat que s'hagin fet experiments sobre sexualitat a l'espai, cosa que nega rotundament la NASA, sembla que té l'origen en una broma a Internet, però les especulacions sobre com és el sexe en gravetat zero s'han disparat. L'astrònom francès Pierre Kohler afirma en el seu llibre La missió final que astronautes de la NASA van provar el 1986 totes les posicions conegudes i van concloure que fan falta cinturons elàstics o tubs inflables per fer l'amor a l'espai.
Pierre Kohler, que va indicar que les dades s'havien pres a través d'un investigador nord-americà a partir d'informes de la NASA a Internet, afirma que «a l'espai no funciona la comunament denominada postura del missioner».

La NASA ha negat amb rotunditat l'existència d'aquests experiments. «No ho hem fet i no ho farem», va declarar un portaveu de l'agència espacial nord-americana. Tot sembla respondre a una broma o una paròdia col·locada a Internet el 1989, però el text existeix i es titula Sex in Space. En la pàgina www.bayview.com, la paròdia sobre els experiments sexuals a bord d'un transbordador espacial afirma que «la relació marital convencional», que identifica com la posició del «missioner», no es vàlida per a l'espai. Utilitzar «cinturons elàstics» o «un túnel inflable» són les recomanacions principals d'aquest suposat experiment, en el qual també es recomanen complicats encreuaments de cames perquè «la posició del missioner no es desfaci» per efecte de la força centrípeta que allunya els objectes en l'espai. La NASA va negar les afirmacions de l'astrònom tan bon punt es van conèixer.


Font: EFE/El Punt

28-02-2000


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image