Rescaten una jove atrapada a la finestra del lavabo quan buscava una anell


Roses.- 

Efectius dels bombers, de la Creu Roja de Roses, de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra van participar ahir a la tarda en el rescat d'una veïna de Roses, de 26 anys, que va quedar atrapada a la finestra del lavabo d'un pis del número 68 del carrer Francesc Macià de la localitat alt-empordanesa. Segons van explicar fonts dels equips de rescat, l'accidentada, que viu a la tercera planta de l'edifici, havia intentat sortir per la finestreta -que era de petites dimensions- per buscar un objecte personal que li hauria caigut pel celobert de l'edifici. Segons la versió donada per l'accidentada, l'accident es va produir quan intentava recuperar un anell.

Quan la jove va intentar retrocedir es va adonar que el cos li havia quedat bloquejat i que no es podia moure. Després de rebre el corresponent avís, els equips de rescat es van desplaçar fins al domicili. Veient la impossibilitat de treure la noia de la finestra, els bombers van optar per tirar a terra l'envà on hi havia la finestra del lavabo que es comunicava amb el pati interior.

Un cop rescatada, la jove va ser traslladada al centre d'assistència primària (CAP) de Roses, en el qual va ser atesa de diverses ferides lleus que es va fer tant a les cames com als braços. Ahir mateix la noia va ser donada d'alta, i a última hora de la tarda, va tornar al seu domicili.

Els diferents equips de rescat que van participar en l'operació no entenien de quina manera la noia volia recuperar l'anell, ja que des del seu pis, que esta en una tercera planta, fins al terra del celobert hi ha una altura considerable.

Font: El Punt

31-08-1998


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image