Enxampen un passatger ebri que va fer un avís fals de bomba en un vol de Sevilla a Barcelona


Barcelona.- 

Va arribar tard i amb símptomes d'anar begut a la sala d'embarcament del vol número J46605 de la companyia Spanair, que feia ahir el trajecte entre Sevilla a Barcelona de dos quarts de deu a les onze del matí. Per això, va ser rebutjat.

Va decidir prendre's la justícia per la seva mà. Va anar a una cabina i va trucar a la central de reserves de Spanair. «Truco per informar que al vol d'ara de Sevilla a Barcelona hi ha una bomba, fins ara», va dir abans de penjar. L'avís va arribar a la policia de Barcelona. L'aeronau, però, ja havia aterrat sense que hi hagués més incidència a l'aeroport del Prat. La Guàrdia Civil va inspeccionar l'aparell, després de desallotjar els passatgers i retirar l'avió fins a una zona aïllada i segura.

Mentrestant, la policia de Sevilla va comprovar que la trucada s'havia fet des d'una cabina situada a la terminal nova de l'aeropot de la capital andalusa. Segons la receptora, el comunicant era un home d'uns 35 anys, que parlava bé l'espanyol, amb accent del centre de l'Estat. Els investigadors van tancar el cercle fins que van arribar al passatger que havia estat rebutjat. Aquest home, un francès de 32 anys, va ser identificat quan tenia la intenció de pujar al següent vol cap a Barcelona. El passatger, que té antecedents per robatori amb força, tràfic de drogues, lesions i atemptat a l'autoritat, va reconèixer haver estat autor de l'avís fals de bomba.

Font: El Punt

28-01-2006


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: Està molt bé donar una noticia així, pero aquesta persona va ser alliberada en 24h sense carrecs per ser una equivocació. No creuen que tots aquests diaris que publiqueu la noticia hauríeu de publicar també una rectificació??Aixo no és periodisme...
novullàlies, 30/01/2006


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image