Un atracador esquiva la policia fent-se tenyir els cabells en una perruqueria


Màlaga.- 

Un atracador va aconseguir esquivar dimecres el cercle policial a Màlaga refugiant-se en una perruqueria on va obligar una perruquera a tenyir-li de negre els cabells i després va obligar la noia a acompanyar-lo, simulant ser la seva filla, per anar a agafar un taxi.

El fugitiu havia atracat les oficines de Viajes Marsans, d'on es va endur 300 euros després de disparar diversos trets que no van ferir ningú. L'assaltant era un home que anava ben vestit, amb pantalons de pinces, alt, prim, de pell bruna i de cabells blancs. Posteriorment es va refugiar en una escola de perruqueria Wella, situada al mateix bloc que l'agència assaltada i on es va estar durant una hora i mitja. Durant aquesta estona, va exigir que li tenyissin els cabells. Primer li van posar un color castany però com que tardava massa a pujar-li el color n'hi van aplicar un de negre.

Amb la perruquera

Un cop fet el canvi d'imatge, l'atracador va agafar la jaqueta d'un empleat del centre d'estètica i va obligar una de les perruqueres a acompanyar-lo perquè sortís de l'edifici encerclat per la policia. «Tu ets la meva filla!», li va dir l'atracador a la perruquera perquè interpretés el paper. Van sortir junts i, en arribar al replà, es van creuar amb un municipal i l'atracador va ensopegar. La noia va reaccionar dient: «Papa, vigila que cauràs!» Després va saludar el policia dirigint-li un somriure i dient-li: «Hola, bona tarda.»

Petons de comiat

Junts van caminar fins a l'avinguda d'Andalusia i allà van agafar un taxi. L'atracador hi va pujar, però abans es va acomiadar de la seva filla fent-li dos petons i li va tornar una caçadora que havia agafat a un company de treball de la noia.

Font: El Punt

17-02-2006


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: aixo si ke es absurd!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim, 14/11/2007


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image