Bush i un seu imitador se sinceren davant la premsa a Washington


image

Washington.- 

El president dels EUA, George W. Bush, va fer servir un imitador seu i, deixant-lo parlar, va fer broma en un sopar amb la premsa sobre el que tothom suposa que pensa d’algun tema però que per correcció política mai ha arribat a dir.

Amb el seu doble pel mig, Bush, que en la intimitat té fama de ser un home divertit, va dir coses com ara que la seva esposa Laura és «sexi» i «molt calenta» en espanyol. Davant de 2.600 persones, i sempre a través del seu imitador, es va queixar que havia hagut d’assistir a «a aquests maleïts sopars», i també va parlar de l’accident de caça en què el vicepresident Richard Cheney va ferir un advocat de Texas. «Com els agradaria saber la veritable història... Realment ell anava borratxo com una sopa. Cheney s’havia pres una cervesa lit [light]», va dir fent broma amb els problemes de dislèxia que té.

La sàtira de Bush i el seu imitador va tenir un caràcter polític molt marcat i no va ignorar els pèssims registres de popularitat del president. Bush, amb un to molt irònic, es va preguntar per què no podria arribar a sopar amb el 36 per cent de la població que li dóna suport.

Font: El Punt

Òscar Pinilla, 

01-05-2006


Opinions dels usuaris sobre aquesta notícia:

Opinió de l'usuari: aquest home és u imbécil que no sap com caure bé a la gent, per això va pelmon explicant les seves absurdes intimitats i les dels altres.
..., 19/05/2006


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image