Maragall envia una carta signada en el futur


Barcelona.- 

Pasqual Maragall ha enviat dos milions i mig de cartes a les llars de Catalunya anunciant el referèndum de l’Estatut, que va signar... el proper 12 de maig. Al marge de la part anecdòtica, que s’explica perquè el govern vol que les cartes arribin abans que el President convoqui el referèndum, CiU va acusar Maragall de no fer les coses bé i deixar escletxes per a la mofa i el recurs jurídic del PP. Puig va dir irònicament que Maragall ja sap on té CiU els despatxos per si hi vol anar a fer alguna consulta. «Com pot el president de la Generalitat enviar cartes datades el 12 de maig als ciutadans donant per fet que l’Estatut ja està aprovat al Senat i demanant el vot en el referèndum?», es va preguntar el portaveu de CiU, Felip Puig, que va posar en el mateix sac dels despropòsits la carta de Maragall i l’anunci de Joan Saura d’allargar la votació del referèndum dues hores, sense consultar si era possible per llei. «Que n’encertin alguna», va demanar.

Puig va preveure que el dia 12 Maragall estarà signant «la carta de defunció» del tripartit. Puig va dir als fotògrafs que immortalitzessin dilluns junts Joan Ridao, Miquel Iceta i Joan Boada perquè el tripartit s’acaba.

La carta de Maragall diu que «ha arribat l’hora de la veritat per a l’Estatut», després de «dos anys de treball intens» que «no ha estat gens fàcil». Per Maragall, «suposarà el més gran reconeixement de la nostra personalitat i la nostra identitat, des de fa segles». El portaveu del govern, Joaquim Nadal, va admetre que «segurament és precipitat» haver repartit la carta, però creu que la data és anecdòtica.

Font: El Punt

10-05-2006


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image