La candidata del PP de Sant Cugat que es va declarar independentista renuncia al seu lloc de la llista


Barcelona.- 

La número 6 de la llista del PP a Sant Cugat del Vallès, Maria Àngels Quadras, ha renunciat al seu lloc a la candidatura, segons avança Cugat.cat. La Junta Electoral de Terrassa ha acceptat la petició de Quadras, però per terminis legals no s'ha pogut excloure el seu nom de la llista, i el 24-M apareixerà a les paperetes del PP.

Quadras ha pres aquesta decisió després de declarar-se independentista i criticar la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, tal com va explicar l'ARA. Aquestes van ser algunes de les frases de l'expopular:

1. "El PP ha de garantir el dret a decidir, i que no vinguin amb 'cuentos' de si és legal o no. Després ja veurem si surt sí o no".

2. "Estic a favor de la independència de Catalunya sempre que s'expliqui bé, perquè hi ha molta gent que va d'independentista i no ha llegit l'Estatut d'Autonomia ni del 1979 ni del 2006".

3. "A la CUP no hi vaig perquè no m'hi volen".

4. "Alícia Sánchez-Camacho és com un disc ratllat, diu el que li manen. Si ocupés el lloc de l'Alícia segur que seria més original. Jo faré que el PP giri cap a l'esquerra".

Font: Ara.cat

15-05-2015


Les opinions d'aquesta noticia estan tancades al tenir més d'un any d'antiguetat.

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image