imageSopa de Groucho: El món de la parella

image

"Per què li diuen amor quan volen dir sexe?"

image

"Conec a centenars de marits que tornarien feliços a casa si no hi hagués una dona que els esperés. Treguin a la muller del matrimoni i no hi haurà cap divorci"

image

"No és la política la que crea estranys companys de llit, sinó el matrimoni"

image

"El dolent de l'amor és que molts el confonen amb la gastritis i, quan s'han curat de la indisposició, es troben amb que s'han casat"

image

"En aquesta indústria, tots sabem que darrera un bon guionista hi ha sempre una gran dona, i que darrera d'aquesta dona hi ha la seva muller"

image

"El matrimoni és una grans institució. Per suposat, si li agrada viure en una institució"

image

"He passat una nit meravellosa...però no ha estat aquesta"

image

"És una bajanada mirar a sota el llit. Si la teva dona té una visita, el més probable és que l'amagui a l'armari. Conec a un home que es va trobar amb tanta gent a l'armari que va haver de divorciar-se únicament per aconseguir penjar la seva roba"

image

"El matrimoni és la principal causa de divorci"

10  image

"Diuen que vas conèixer a John en un ascensor, i la meva pregunta és: pujava o baixava?. Això és molt important perquè, quan baixem en un ascensor sempre tenim una sensació de buit a l'estómac que a vegades pot confondre"s amb l'amor. En canvi, si pujava, es tracta d'un cas clar d'enamorament sobtat a primera vista, i també demostra que John és un jove en període d'ascens" (Fragment d'una carta de Groucho a la seva filla Miriam)

Articles en aquesta subsecció: 17  Pàgines:  1  2 

image

Plana principal Sopa de Groucho

Visita el nostre
blog: Una mirada
crítica a l'actualitat

image image

Vols rebre els nostres titulars per correu-e? Clic aquí!

Fundat el 1998

II època

image